User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Garage

  1. #1

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Texas
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0

    Garage

    What's the Garage about? Been trying to check it out but still not allowed.

    Kerry

  2. #2
    PondSkum's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Deer Park, TX
    Posts
    1,504
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    It's a section that you can post info and pics about your rig. You should be able to view it. I'll look into it.
    2001 TJ - PondSkum
    Build in progress....

    "The wisest mind has something yet to learn." ~ George Santayana

  3. #3
    PondSkum's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Deer Park, TX
    Posts
    1,504
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    I don't see anything wrong with the settings. Is there an error message or anything when you try to view it? Can you copy and post it here?
    2001 TJ - PondSkum
    Build in progress....

    "The wisest mind has something yet to learn." ~ George Santayana

  4. #4
    TOYMINATOR's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Trinity Bay, TX
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    When I click on it it actually shows that I am logged out and I get the following message...

    vBulletin Message

    Guest permissions have been limited for this forum.


    If you are a registered user please log in to view this content.

    If you would like to become a member, please complete the registration application and one of our administrators will review it as quickly as possible. Sorry for any inconvenience this may cause. Thank you.
    Last edited by TOYMINATOR; 09-17-2014 at 11:04 PM.

    "The beatings shall continue until morale improves"


    ~ The Captain

  5. #5
    PondSkum's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Deer Park, TX
    Posts
    1,504
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    OK thanks Shannon. What browser are you guys using? I was able to duplicate the error on Internet Explorer, but it works fine on Chrome for me. Let me know if you are using another browser to help me determine the issue.
    @kg993 @TOYMINATOR
    2001 TJ - PondSkum
    Build in progress....

    "The wisest mind has something yet to learn." ~ George Santayana

  6. #6

    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Arlington, TX
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    I'm having the same problem that Shannon stated. Running Chrome on Mac OS X 10.9.4

  7. #7
    TOYMINATOR's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Trinity Bay, TX
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    I'm using Firefox with Windows 8.

    "The beatings shall continue until morale improves"


    ~ The Captain

  8. #8
    PondSkum's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Deer Park, TX
    Posts
    1,504
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    I'll continue to try to track down the issue, but I believe it's something in the code of the Garage add on. And unfortunately, it's not supported anymore, so there are no updates for it. I've changed all kinds of settings and cannot get it to work on Internet Explorer. But I have not had any issues on Chrome Windows 7.
    2001 TJ - PondSkum
    Build in progress....

    "The wisest mind has something yet to learn." ~ George Santayana

  9. #9
    PondSkum's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Deer Park, TX
    Posts
    1,504
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    OK guys. I think I figured it out. Let me know if you are still having an issue. I'm not getting the error with Internet Explorer anymore.
    @TOYMINATOR @257WbyMag @kg993
    2001 TJ - PondSkum
    Build in progress....

    "The wisest mind has something yet to learn." ~ George Santayana

  10. #10

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Texas
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Cool, thanks it's working now with firefox.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •